Natūralus dirvos priedas (diatomitas) - tai miltelių pavidalo uoliena, sudaryta iš abrazyvių mikrodalelių, turinčių mažus aštrius kraštus, kurie pažeidžia minkštus sraigių ir invazinių šliužų kūnus. Augalų kenkėjai, nebegalėdami išlaikyti kūno drėgmės, išdžiūsta. EFFECT ZIP sudėtyje esantis garstyčių kvapas pasižymi sraiges ir invazinius šliužus atbaidančiomis savybėmis.
EFFECT ZIP – tai puiki dirvožemio bei augalų priežiūros priemonė ir tinkamas pasirinkimas vartotojams, nenorintiems naudoti cheminių priemonių.
Naudojimas. Paskirstykite šį produktą tolygiai ant sauso paviršiaus aktyviausiose sraigių ir invazinių šliužų susitelkimo vietose - aplink augalus, šiltnamyje, lysvėse ir pan.  (maždaug 2-3 valg. šaukštai 1 m2). Dėl drėgmės priemonės efektyvumas mažėja, todėl sudrėkus, rekomenduojama pakartotinai panaudoti produktą.

Sudėtis. Diatomitinė žemė, kvapioji medžiaga.

Aspaugos priemonės.

Kadangi medžiaga sugeria daug drėgmės, ji gali dirginti akis ir nosies gleivinę, todėl rekomenduojama naudoti apsaugines priemones bei vengti patekimo į kvėpavimo takus

Prieš naudojimą perskaitykite naudojimo instrukciją.


 

4772069004041

PANAŠIOS PREKĖS