Gaudyklė padės apsisaugoti nuo įkyrių įvairių rūšių vabzdžių soduose, vynuogynuose, balkonuose, pavėsinėse ir kitose vietose, kur zvimbia „nekviesti svečiai“. Vabzdžiams gaudyti nenaudojami jokie chemikalai.

NAUDOJIMAS

Atsukite baltą dangtelį ir į gaudyklės vidų įpilkite jauko – vaisių sirupo, sulčių ar kito (pageidautina fermentuoto) gėrimo. Užsukite dangtelį ir paruoštą gaudyklę pakabinkite virš vietos, kurią norite apsaugoti nuo vabzdžių. Buteliuko spalva ir jauko kvapas vilios vabzdžius – šie įskris į gaudyklę ir įkris į gaudyklę ir įkris į skystį. Dėl specialios konstrukcijos vabzdžiai neišskris iš gaudyklės. Netinka naudoti patalpose ir uodams gaudyti.

PAPRASTO JAUKO PARUOŠIMAS:

Vapsvos, širšės ir musės: 150 ml alaus, 0,5 valgomojo šaukšto cukraus (arba medaus) ir 100 ml vandens, arba 1 valgomasis šaukštas cukraus (arba medaus) ir 50 ml vyno acto.

Vaisinės muselės: 125 ml obuolių acto, 50 ml raudonojo vyno ir 0,5 valgomojo šaukšto cukraus arba 100 ml alaus.

Norėdami padidinti gaudyklės efektyvumą, jauką keiskite kas 15-20 dienų, priklausomai nuo temperatūros ir vabzdžių kiekio. Taip paruoštos gaudyklės nevilioja apdulkintojų – bičių ir kamanių.

4771315391010

PANAŠIOS PREKĖS