Barkodas: 4771601491400  
Kiekis: 2 l
 


Organinės trąšos šilauogėms

Aukščiausios kokybės organinės trąšos su mikroelementais. Trąšos pagamintos tik iš natūralių medžiagų, jų sudėtyje nėra cheminių priedų. Tinka tręšti šilauoges. Naudojamos pavasarį, vasarą. Valgydami organinėmis trąšomis užaugintus vaisius tausojate sveikatą ir gamtą. Organinės trąšos skirtos šilauoges tręšti pavasarį, vasarą. Trąšos skatina augimą, visavertį augalų vystymąsi ir derėjimą. Dirvožemyje trūkstant maistinių medžiagų, šilauogės sunkiai mezga uogas, skursta, subrandina negausų derlių, o uogos būna smulkios ir prastesnių skoninių savybių.

Naudojimas: trąšos barstomos aplink augalus arba įterpiamos į dirvą. Patręštus augalus rekomenduojama palaistyti. Šilauogės auginamos rūgščiame, 3,5–4,8 pH dirvožemyje. Dirvožemio rūgštingumo balansui palaikyti reguliariai naudokite specialias „Šilauogių dirvos rūgštingumo trąšas“.

Tręšimo norma: 2 l/m²

Saugumas: trąšos barstomos aplink augalus arba įterpiamos į dirvą. Patręštus augalus rekomenduojama palieti. Trąšų norma priklauso nuo dirvožemio tipo ir jo patręšimo lygio.

Tinkamai sandėliuojant galiojimo laikas neribojamas.

 

4771601491400
2018-02-14

PANAŠIOS PREKĖS