16 - OS RŪŠIŲ GERIAUSIŲ DARŽOVIŲ SĖKLŲ RINKINYS

Tai mūsų kruopščiai atrinkta sėklų kolekcija, kurioje yra 16 populiarių ir skanių daržovių veislių, kurias lengva auginti. Ši kolekcija puikiai tiks tiems, kurie nori patys užsiauginti daržoves pakeltose lysvėse, šiltnamiuose ar net balkonuose. Ši sėklų kolekcija taip pat yra puiki dovana bet kuriam sodininkui. Pasisodinkite savo daržovių sodą su mūsų lengvai užauginamų sėklų kolekcija ir mėgaukitės šviežiausiomis ir skaniausiomis daržovėmis!

Mūsų didelio daigumo ir sertifikuotos sėklos garantuoja geriausius rezultatus. Kai kurias sėklas prieš sėją gali tekti mirkyti ir daiginti, o sąlygos gali skirtis priklausomai nuo daržovių rūšies ir įvairovės. Užtikrinkite geros kokybės dirvą, kuri bus pakankama drėgmės ir šviesos. Visada naudokite natūralias ir organines trąšas, kad jūsų augalai būtų sveiki neprarandant kokybės.

Kolekcijoje:

Lyonski rūgštynės: Sėkite sėklas 1/4 colio gylyje, 2–3 colių atstumu vienas nuo kito, saulėje iki dalinio pavėsio ir gerai nusausintoje dirvoje. Laikykite dirvą drėgną ir vėsią (50–65 °F), kol sudygsta, o tai paprastai įvyksta per 7–10 dienų. Sėjinukai ploni 12–18 colių atstumu vienas nuo kito. Nuimkite lapus pagal poreikį, kai jie yra 6–8 colių ilgio.

Salotos: Sėkite sėklas 1/4 colio gylyje, 2–3 colių atstumu vienas nuo kito, saulėje iki dalinio pavėsio ir gerai nusausintoje dirvoje. Laikykite dirvą drėgną ir vėsią (50–65 °F), kol sudygsta, o tai paprastai įvyksta per 7–10 dienų. Sėjinukai ploni 8–12 colių atstumu vienas nuo kito. Nuimkite lapus pagal poreikį, kai jie yra 4–6 colių ilgio.

Šparagai Argenteuil: Sėkite saulėtoje vietoje ir gerai nusausintoje dirvoje, prieš sėjant isitikinkite, kad dirvoje nėra piktžolių. Iškaskite 6–8 colių gylio ir 12–18 colių pločio tranšėjas, tada į tranšėjos dugną įpilkite komposto arba gerai supuvusio mėšlo. Įdėkite vainikus į tranšėją, tarp jų 12–18 colių, ir uždenkite 2–3 colių dirvožemiu. Šparagams augant, pamažu užpildykite tranšėją žeme, kol ji susilygins su aplinkine žeme. Laikykite dirvą drėgną, bet neužmirkusią. Pirmaisiais metais po pasodinimo venkite nuimti šparagų derliaus, o antraisiais metais nuimkite nedidelį derlių. Trečiaisiais metais turėtumėte nuimti visą derlių.

Svogūnai Ailsa Craig: Sėkite sėklas 1/4 colio gylyje, 1 colio atstumu vienas nuo kito, saulėje ir gerai nusausintą dirvą. Laikykite dirvą drėgną ir vėsią (50–65 °F), kol sudygsta, o tai paprastai įvyksta per 7–10 dienų. Sėjinukai ploni 3-4 colių atstumu vienas nuo kito. Nuimkite svogūnų derlių, kai jų viršūnės bus išdžiuvę ir nukris.

Špinatai Matador: Sėkite sėklas 1/2 colio gylyje, 2–3 colių atstumu vienas nuo kito, saulėje iki dalinio pavėsio ir gerai nusausintoje dirvoje. Laikykite dirvą drėgną ir vėsią (50–65 °F) iki sudygimo, kuris paprastai įvyksta per 7–14 dienų. Sėjinukai ploni 6-8 colių atstumu vienas nuo kito. Nuimkite lapus pagal poreikį, kai jie yra 3–5 colių ilgio.

Apvalūs žirniai Kleine Rheinlanderin: Sėkite sėklas 1 colio gylyje, 2–3 colių atstumu vienas nuo kito saulėtoje ir gerai nusausintoje dirvoje. Laikykite dirvą drėgną ir vėsią (50–65 °F) iki sudygimo, kuris paprastai įvyksta per 7–14 dienų. Suteikite atramą žirniams „laipioti“. Nuimkite žirnius, kai jie yra visiškai prinokę, bet vis dar minkšti.

Andrus agurkai: Sėkite sėklas 1 colio gylyje, 3–4 colių atstumu vienas nuo kito saulėtoje ir gerai nusausintoje dirvoje. Laikykite dirvą drėgną ir šiltą (70–85 °F) iki sudygimo, kuris paprastai įvyksta per 7–14 dienų. Suteikite atramą augalams „laipioti“. Nuimkite agurkus, kai jie yra 6–8 colių ilgio.

Detroito raudonieji burokėliai: Sėkite sėklas 1/2 colio gylyje, 1 colio atstumu vienas nuo kito, saulėje ir gerai nusausintoje dirvoje. Laikykite dirvą drėgną ir vėsią (50–65 °F) iki sudygimo, kuris paprastai įvyksta per 7–14 dienų. Sėjinukai ploni 3-4 colių atstumu vienas nuo kito. Burokėlius nuimkite, kai jie yra 1–3 colių skersmens.

Baltasis kopūstas Brunswick: Sėkite sėklas 1/4 colio gylyje, 2–3 colių atstumu vienas nuo kito, saulėtoje vietoje ir gerai nusausintoje dirvoje. Laikykite dirvą drėgną ir vėsią (60–65 °F), kol sudygs, o tai paprastai įvyksta per 7–10 dienų. Sėjinukai ploni 12–18 colių atstumu vienas nuo kito. Nuimkite kopūstų galvas, kai jos yra tvirtos ir visiškai išsivysčiusios.

Gele Reuzen moliūgas: Sėkite sėklas 1 colio gylyje, 3–4 pėdų atstumu vienas nuo kito, saulėtoje vietoje ir gerai nusausintoje dirvoje. Laikykite dirvą drėgną ir šiltą (70–85 °F) iki sudygimo, kuris paprastai įvyksta per 7–14 dienų. Suteikite atramą augalams „laipioti“. Nuimkite moliūgų derlių, kai stiebas bus išdžiuvęs, o odelė kieta.

Morkos Amsterdamas: Sėkite sėklas 1/4 colio gylyje, 1 colio atstumu vienas nuo kito saulėtoje ir gerai nusausintoje dirvoje. Laikykite dirvą drėgną ir vėsią (60–65 °F), kol sudygsta, o tai paprastai įvyksta per 14–21 dieną. Sėjinukai ploni 2–3 colių atstumu vienas nuo kito. Nuimkite morkas, kai jos yra 3–4 colių ilgio.

„California Wonder“ pipirai: Sėkite sėklas 1/4 colio gylyje, 2–3 colių atstumu vienas nuo kito, saulėtoje vietoje ir gerai nusausintoje dirvoje. Laikykite dirvą drėgną ir šiltą (70–85 °F) iki sudygimo, kuris paprastai įvyksta per 7–14 dienų. Sėjinukai ploni 12–18 colių atstumu vienas nuo kito. Nuimkite paprikas, kai jos yra visiškai prinokusios ir tvirtos.

Valgomieji pomidorai "Orange Queen": Vidutinio vėlyvumo indeterminantinė veislė (130-150 cm), tinka auginti šilnamyje arba atvirame grunte. Vaisių svoris 150-200 g. Vaisiai geltoni.

Valgomieji pomidorai jaučio širdyje: sėkite sėklas 1/4 colio gylyje, 2–3 colių atstumu vienas nuo kito, saulėtoje vietoje ir gerai nusausintoje dirvoje. Laikykite dirvą drėgną ir šiltą (70–85 °F) iki sudygimo, kuris paprastai įvyksta per 7–14 dienų. Suteikite atramą augalams „laipioti“. Nuimkite pomidorų derlių, kai jie yra visiškai prinokę ir raudoni.

Žemaūgės pupelės "Gondola": veislė gerai auga vidutinio sunkumo, nerūgžčioje, humusingoje dirvoje. Toje pačioje vietoje rekomenduojama pupeles sėti po 4-5 metų. Maistui naudojamos jaunos jaunos šparaginių pupelių ankštys.

Prancūziški pusryčių ridikai: Sėkite sėklas 1/2 colio gylyje, 1 colio atstumu vienas nuo kito, saulėje ir gerai nusausintoje dirvoje. Laikykite dirvą drėgną ir vėsią (50–65 °F), kol sudygsta, o tai paprastai įvyksta per 5–7 dienas. Sėjinukai ploni 2–3 colių atstumu vienas nuo kito. Surinkite ridikėlius, kai jie yra 1–2 colių skersmens.

Sėjamosios salotos „Salad Bowl“: Ankstyvos lapinės salotos, užauga per 60 dienų po sėjos. Auginama pavasario, vasaros, rudens derliui. Galima sėti lauke ir šiltnamyje, ilgai neperauga. Geriausiai auga priesmėlio arba lengvo priemolio, gerai įdirbtose, nepiktžolėtose dirvose. Lapai šiek tiek raukšlėti, karpyti, sultingi, gūželių nesuka.

Nepamirškite reguliariai stebėti savo augalų kenkėjų ir ligų, ir prireikus pasirūpinkite tinkama priežiūra, pvz., laistymu ir tręšimu. Gero sodininkavimo!

4772032007284

PANAŠIOS PREKĖS