UNIKALI  SODO DEKORATYVINIŲ ŽOLIŲ SĖKLŲ KOLEKCIJA
 
Šią nuostabią gėlių sėklų kolekciją sudaro: Žolė Stipa/ašuotė, kosmėja, lobelijos, vikšriai, kelerijos, kiškiagrikis, Sora ir soruolė. Šias sėklas lengva sėti ir auginti, jos suteiks gražių ir ryškių spalvų jūsų sodui ar kraštovaizdžiui. Ši kolekcija puikiai tiks tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems sodininkams, bet kuriai lauko erdvei suteiks žavesio ir elegancijos. Užsisakykite jau šiandien ir pradėkite auginti savo svajonių sodą!

Žolė STIPA/ ašuotė (Anemanthele Sirocco) - sėkite sėklas lauke likus 6–8 savaitėms iki paskutinės šalčio datos. Pasodinkite sėklas 1/4 colio gylyje į dirvą ir laikykite dirvą drėgną. Persodinkite sodinukus į lauką praėjus paskutiniam šalčiui.

Kosmėja (Cosmos Red Rooster) - sėkite sėklas lauke po paskutinės šalčio datos. Pasodinkite sėklas 1/4 colio gylyje į dirvą ir laikykite dirvą drėgną. Sėjinukai ploni 12–18 colių atstumu vienas nuo kito.

Lobelijos (Lobelia Festina) - sėkite sėklas lauke likus 6–8 savaitėms iki paskutinės šalčio datos. Pasodinkite sėklas ant dirvos paviršiaus ir lengvai jas įspauskite. Laikykite dirvą drėgną ir padėkite į šiltą vietą. Persodinkite sodinukus į lauką praėjus paskutiniam šalčiui.

Vikšriai (Juncus Blue Dart) - sėkite sėklas patalpoje likus 8–10 savaičių iki paskutinės šalčio datos. Pasodinkite sėklas ant dirvos paviršiaus ir laikykite dirvą drėgną. Persodinkite sodinukus į lauką praėjus paskutiniam šalčiui. Erdviniai augalai 12–18 colių atstumu vienas nuo kito.

Vikšriai (Juncus Starhead) - sėkite sėklas patalpoje likus 8–10 savaičių iki paskutinės šalčio datos. Pasodinkite sėklas ant dirvos paviršiaus ir laikykite dirvą drėgną. Persodinkite sodinukus į lauką praėjus paskutiniam šalčiui. Erdviniai augalai 12–18 colių atstumu vienas nuo kito.

Kelerijos (Celosia Coolio) - sėkite sėklas patalpoje likus 6–8 savaitėms iki paskutinės šalčio datos. Pasodinkite sėklas 1/4 colio gylyje į dirvą ir laikykite dirvą drėgną. Persodinkite sodinukus į lauką praėjus paskutiniam šalčiui. Erdviniai augalai 6–9 colių atstumu vienas nuo kito.

Kiškiagrikis Lucius (Luzula Nivea) - sėkite sėklas patalpoje likus 6–8 savaitėms iki paskutinės šalčio datos. Pasodinkite sėklas ant dirvos paviršiaus ir lengvai jas įspauskite. Laikykite dirvą drėgną ir padėkite į šiltą vietą. Persodinkite sodinukus į lauką praėjus paskutiniam šalčiui. Erdviniai augalai 6–12 colių atstumu vienas nuo kito.

Sora (Sora Frosted Explosion) - sėkite sėklas patalpoje likus 6–8 savaitėms iki paskutinės šalčio datos. Pasodinkite sėklas ant dirvos paviršiaus ir lengvai jas įspauskite. Laikykite dirvą drėgną ir padėkite į šiltą vietą. Persodinkite sodinukus į lauką praėjus paskutiniam šalčiui. Erdviniai augalai 6–12 colių atstumu vienas nuo kito.

Sora (Sora Jade Princess) - sėkite sėklas patalpoje likus 6–8 savaitėms iki paskutinės šalčio datos. Pasodinkite sėklas ant dirvos paviršiaus ir lengvai jas įspauskite. Laikykite dirvą drėgną ir padėkite į šiltą vietą. Persodinkite sodinukus į lauką praėjus paskutiniam šalčiui. Erdviniai augalai 6–12 colių atstumu vienas nuo kito.

Soruolė (Millet Purple Baron) - sėkite sėklas patalpoje likus 6–8 savaitėms iki paskutinės šalčio datos. Pasodinkite sėklas ant dirvos paviršiaus ir lengvai jas įspauskite. Laikykite dirvą drėgną ir padėkite į šiltą vietą. Persodinkite sodinukus į lauką praėjus paskutiniam šalčiui. Erdviniai augalai 6–12 colių atstumu vienas nuo kito.

4772032009387

PANAŠIOS PREKĖS