MUMIA, grūdai, 150 g

Paruoštas naudoti masalas graužikų skaičiui kontroliuoti, skirtas naudoti viduje ir aplink pastatus nesugadinamose ir saugiose masalo dėžutėse. Jei vieta drėgna, naudojimui rinkitės MUMIA pastą, jei sausa - MUMIA grūdus.

VEIKIMAS:

Paragavę nuodų graužikai išdžiūsta ir mumifikuojasi labai greitai, todėl neatsiranda nemalonaus kvapo.

Graužikai nugaišta po 4-6 parų. Jie nepadvesia kur nors neprieinamose žmogui vietose, nes nuodai veikia taip, kad graužikų viduje prasideda vidinis kraujavimas, gaminasi anglies dioksidas ir ima trūkti deguonies. Todėl žiurkės ar pelės eina į atvirą patalpos vietą, arba sprunka lauk. Jei graužikai nors kartą paragavo nuodų, antrą kartą ėsti nebereikės - nuodai suveiks nuo vienkartinės dozės. Graužikai turi gerą uoslę, todėl MAUZER grūdai jas labai vilioja - kvepia vanile, sausainiais.


NAUDOJIMAS:

    Graužikų masalą būtina įdėti į saugias masalui skirtas talpinti dėžutes. Negalima atidaryti maišelių, kuriuose yra masalas.


    Jei įmanoma masalo dėžutes pritvirtinkite prie žemės ar kitų statinių. Išdėliokite masalo dėžutes su grūdais tokiose vietose, kad nepasiektų vaikai, paukščiai, naminiai gyvūnai, gyvuliai ar kiti gyvūnai.


    Įrenkite masalo vietas atokiau nuo maisto, ėdesio, gėralo ar šėrimo vietų, taip pat atokiau nuo visų su šiomis vietomis susijusių reikmenų ar paviršių. Jei norite įrengi masalo vietą šalia vandens drenažo sistemos, įsitikinkite, kad bus išvengta masalo ir vandens kontakto.

EUH 208 Sudėtyje yra 1,2 benzizotiazolin-3(2H)-ono (BIT). Gali sukelti alerginę reakciją.

Dėmesio! Biocidinius produktus naudokite saugiai. Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą!

Atsargiai! H373 Gali pakenkti organams (kraujui), jeigu medžiaga veikia ilgai arba kartotinai.

4771315390389
2020-06-10

SUSIJUSIOS PREKĖS

PANAŠIOS PREKĖS