Barkodas: 4771315389536  
Kiekis:

225 g

 

Dėmesio! Biocidinius produktus naudokite saugiai. Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą.

Gėlininko rinkinys Burgundija

Mišinys pradėtas naudoti dar XIX a. pabaigoje Prancūzijos vynuogynuose. Tai - neorganinės druskos - vario sulfato mišnys su kalcinuota soda, kuris gali būti naudojamas pagrindinių vaismedžių, uoginių augalų, gėlių, grybinių ligų prevencijai. Šio mišinio pavadinimas kildinamas nuo regiono, kuriame jis pradėtas naudoti. Rekomenduojama apdoroti augalus tokių simptomų prevencijai: chlorozės (lapų, ūglių, stiebų spalvos pakitimui), deformacijos, baltos ir pilkos apnašos, dėmės, lapų kritimas, džiūvimas, nekrozės (audinių ar augalo dalių žuvimas, pajuodavimas) ir kt.

 

NAUDOJIMAS

Mišinys ruošiamas iš vario sulfato, kalcinuotos (skalbiamosios) sodos ir vandens juos sumaišant santykiu 1:1, 25:100. Dažniausiai naudojamas 1% tirpalas. 10 l tirpalo paruošimas: 10 l vandens, 100 g vario sulfato ir 125 g skalbiamosios sodos. Ruošiant Burgundijos tirpalą 5 l vandens ištirpinkite vario sulfatą, o likusiuose 5 l - 125 g skalbiamosios sodos. Tada iš lėto maišant supilkite sodos tirpalą į vario sulfato tirpalą. Tirpalas veiksmingiausias, kuomet jautrios augalo dalys padengiamos tolygiu apsauginiu sluoksniu. Šis mišinys ypač tinka gėlėms, kadangi taip intensyviai nenudažo augalų ir nekenkia jų prekiniai išvaizdai. 

DĖMESIO: nenaudokite labai stiprios koncentracijos tirpalų, nes jie gali apdeginti augalus.

Atsargiai! Sukelia smarkų akių dirginimą.

4771315389536
2018-01-22

PANAŠIOS PREKĖS