Veiklioji medžiaga brodifakumas 0,005 %.

Rotendicidas (14 tipo biocidas). Pelėms ir žiurkėms naikinti pastatų viduje ir išorėje, išskyrus augalų auginimo vietose (žemės ūkio paskirties laukuose, šiltnamiuose, miškuose) augalams ir augaliniams produktams apsaugoti.
Naudojimas

Jauką išdėlioti apie 20-30 g (2 - 3 pakelius), kas 2 - 5 metrus (pelėms) arba apie 50 g (5 pakelius), kas 5 - 10 metrų (žiurkėms) sausose vietose ten, kur yra graužikų pėdsakų, šalia sienų, prie landų į urvelius. Naudokite specialias jauko dėžutes. Kasdien apžiūrėti ir, esant reikalui, papildyti jauką, kol graužikai nebelies. Nuodų poveikis pasireiškia jau po 4-5 dienų.

Graužikų masalą būtina įdėti į saugias masalui skirtas talpinti dėžutes.
Jei įmanoma masalo dėžutes pritvirtinkite prie žemės ar kitų statinių. Išdėliokite masalo dėžutes su pasta tokiose vietose, kad nepasiektų vaikai, paukščiai, naminiai gyvūnai, gyvuliai ar kiti gyvūnai.
Įrenkite masalo vietas atokiau nuo maisto, ėdesio, gėralo ar šėrimo vietų, taip pat atokiau nuo visų su šiomis vietomis susijusių reikmenų ar paviršių. Jei norite įrengi masalo vietą šalia vandens drenažo sistemos, įsitikinkite, kad bus išvengta masalo ir vandens kontakto.
Kritusius graužikus ir jauko likučius surinkti ir sunaikinti (sudeginti arba užkasti ne arčiau kaip 50 m nuo vandens telkinių ne mažesniame kaip 30 cm gylyje).

Atsargumo priemonės.
Dėliojant jauką mūvėti gumines pirštines. Nedėti jauko ten, kur jį gali pasiekti vaikai ir naminiai gyvūnai.

Dėmesio! Biocidinius produktus naudokite saugiai. Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą!


 

8005831064339

PANAŠIOS PREKĖS