SPALVINGŲ GĖLIŲ SĖKLŲ RINKINYS „VĖLYVAS PAVASARIS“

Norime pristatyti spalvingą sėklų kolekciją, kurioje rasite daugybę unikalių, gyvybingų gėlių ir žolių sėklų, puikiai tinkančių visiems sodininkystės entuziastams! Mūsų kolekcijoje yra po 10: Gvazdikų vainikėlių sėklų, darželinių kosmėjų "Pink Blush", paprastosios rusmenės "Purple", didžiūjų oranžinių serenčių, raudono atspalvio darželinių kosmėjų ir paprastūjų rusmenių "Creme" sėklų, taip pat po 5 gvaizdūnių "Scarlet", gvazdikų "Rose Lace", purpurinių gvazdikų, vikšrių "Blue Dart", Kalerijų "Coolio", ažūrinio augalo - žolės "Sora Frosted Explosion", žolės Stipa Auchote Sirocco", krūminės žolės - Eraichino "Festina", vikšrio "Starhead" ir tunbergijos "White with Eye" sėklas.


Mūsų genetiškai nemodifikuotos sėklos yra kruopščiai supakuotos, kad būtų užtikrintas maksimalus šviežumas ir kokybė. Šios sėklos, pasižyminčios unikaliomis ir akį traukiančiomis spalvomis, neabejotinai suteiks jūsų sodui įdomumo ir įvairovės.

Apsodinti savo darželius kokybiškomis gėlių  sėklomis, iš kurių vėliau išaugs nuostabios gėlės bei puoš ir džiugins žiedų gausa – dar nebuvo taip paprasta ir patogu! Mūsų internetinėje parduotuvėje www.nojus.lt – platus rudeninių ir pavasarinių gėlių asortimentas už patrauklią kainą!

4772032009370

PANAŠIOS PREKĖS