Tręšiant šiomis bechlorėmis ir benitratėmis kompleksinėmis trąšomis užtikrinamas gausesnis ir kokybiškesnis šilauogių, spanguolių, bruknių, serbentų, agrastų ir kitų sodo uogų derlius.

Trąšos  praturtintos mikroelementais, dėl to augalai auga greičiau ir būna sveikesni,  užtikrinamas visavertis augimas ir vystymasis visos vegetacijos metu, jie yra atsparesni ligoms, uogos turi geresnes skonio savybes, nuskintos  ilgiau išsilaiko.

FERTIS

„Fertis“ – tai aukštos kokybės birių trąšų prekinis ženklas. Jo asortimente gausu įvairių dekoratyvinių augalų, daržovių, vejų ir kitų kultūrų trąšų, kurios savo pranašumais išsiskiria iš visos rinkos. Esminis „Fertis“ trąšų privalumas – vienoje jų granulėje pateikiamos visos augalui reikalingos medžiagos: fosforas, kalis, azotas ir kiti įvairūs mikroelementai. Be to, svarbu paminėti, kad naudojant trąšų granules, dirvoje jos pasiskirsto tolygiai, todėl visos augalo šaknys bus vienodai aprūpintos naudingosiomis medžiagomis. „Fertis“ vizija – teikti vartotojams pačias šiuolaikiškiausias, universaliausias ir tinkamiausias trąšas. „Fertis“ misija – ne tik teikti aukštos kokybės produktus, bet ir nesustoti ieškoti pažangių idėjų siekiant sukurti pačias geriausias ir kokybiškiausias trąšų kombinacijas. „Fertis“ prekinis ženklas trąšų rinkoje ir toliau siekia veikti lanksčiai ir konkurencingai. Pritraukti kuo daugiau ištikimų vartotojų ir didinti savo darbuotojų, trąšų kūrėjų kompetenciją. Tam pasitelkiamos naujausios technologijos ir šiuolaikiškiausi valdymo sprendimai.
4779039691249

PANAŠIOS PREKĖS