Maistinė baklažanų vertė didelė. Jie nekaloringi, aromatinės medžiagos skatina virškinimo sulčių išsiskyrimą. Baklažanuose gausu cukrų, kalio, kalcio, fosforo ir kitų druskų, kurios normalizuoja organizmo vandens apykaitą, gerina širdies darbą. Žali baklažanai maistui netinkami, tačiau kepti, troškinti, virti, įdaryti, troškiniuose ar apkepuose vieni ar su kitomis daržovėmis, jie tinka įvairiausiems patiekalams.

Baklažanų sėklos sudygsta vidutiniškai per 7–11 dienų. Baklažanams reikia daug drėgmės, laistyti reikėtų drungnu vandeniu, pirmoje dienos pusėje. Norint užauginti didelius ir sultingus vaisius, liepos mėnesį šias daržoves reikėtų patręšti.

Mūsų internetinėje parduotuvėje galite pirkti kokybiškas, vidutinio ankstyvumo baklažanų sėklas. Sodinkite baklažanų sėklas po priedangomis ir sulauksite gausesnio derliaus! Parduodamomis baklažanų sėklomis ir užderėjusiais sultingais vaisiais liks patenkintas tiek daržininkas mėgėjas, tiek profesionalas. Apsispręsti dėl baklažanų veislės, priežiūros ir kitų ypatumų padės tikslūs pavadinimai, pateiktos nuotraukos ir detalus aprašymas. Siekiame pasiūlyti Jums kokybiškų baklažanų sėklų gera kaina. Nuolat taikome įvairias akcijas, tad baklažanų sėklas galite pirkti ne tik pigiai, bet ir džiaugtis gausiu derliumi!