Lotyniškas pavadinimas: Spiraea japonica „DOUGLASII“

Parduodamo augalo amžius: 1 metai

Parduodamo augalo aukštis apie 40 cm.

Užauga: iki 200 cm aukščio

Sodinimo vieta: saulėta, dalinis pavėsis

Žydi IV-VII mėn., genėti III mėn. Mėgsta būti laistoma.

 

Išsami sodinimo informacija nuorodoje <<

 

Želdynuose lanksvos jau pamėgtos, nors savaime Lietuvoje jos neauga. Lanksvos - nereiklūs, greitai augantys, šviesamėgiai krūmai, kurie užauga iki 1-2 metrų aukščio. Jau­ni krūmai jau pradeda žydėti ir kasmet žydi gausiai. Lanksva Douglasii – rožinės spalvos, lengvai formuojama. Tai vasaržalis augalas – žiemai numeta lapus. Šakos tankios, plonos. Žiedai smulkūs (0,5-1 cm skersmens), sutelkti į skėtiškos kekės tipo žiedynus.

Jei norite, kad lanksva vystytųsi ir tankėtų, ankstyvą pavasarį nugenėkite šakas ties 25–30 cm virš žemės. Pašalinkite ir pažeistas augalo dalis. Kartą per kelerius metus nupjaukite senas šakas. Žiemai nupjaukite nudžiūvusius stiebus. Laikas nuo laiko supurenkite žemę, kurioje auga lanksva, patręškite kompostu arba kitomis trąšomis.

 

 

 

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Kilus klausimams, kreipkitės telefonu +370 640 79 231 arba el. paštu seklos@nojus.lt

 

 

960026
2020-04-10

Charakteristikos

Spalva
Rožinė

SUSIJUSIOS PREKĖS

PANAŠIOS PREKĖS