Parduodamo augalo amžius: 1 metai

Parduodamo augalo aukštis apie 40 cm.

Užauga: iki 200-275 cm aukščio

Sodinimo vieta: saulėta

Žydi IX-X mėn. Mėgsta būti laistoma.

 

Išsami sodinimo informacija nuorodoje <<

 

Argentininė kortaderija, kitaip vadinama pampų žole. Tvirtas, gražus, mažai priežiūros reikalaujantis, visžalis augalas. Tam, kad gerai augtų ir gausiai žydėtų, kortaderijai reikia karštų vasarų ir šiltų žiemų. Greitai plečiasi. Auga smėlėtose vietovėse. Auga greta tankiais sąžalynais. Lapai siauri ir ilgi (ilgis 1-2 m, plotis iki 1 cm) su labai aštriais, greitai sužaloti galinčiais kraštais. Žiedai susitelkę į tankią rožinę šluotelę, kurios ilgis 20-40 cm. Ji būna įsitvirtinusi 2-3 m ilgio stiebo gale.

Žiemai rekomenduojama mulčiuoti, sodinti užuovėjoje (jautri šalčiui, žiemą būtina apdengti agroaudiniu ar pan.). Dažniausiai auginama kaip dekoratyvinė žolė, ūkinės vertės neturi. Šios išskirtinio grožio smilgos – puikus namų ar darbo patalpų, biurų dekoravimo aksesuaras. Kortaderijomis įspūdingai papuošite renginius ar šventes. Nuskynus, nereikia merkti į vandenį.

 

 

 

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Kilus klausimams, kreipkitės telefonu +370 640 79 231 arba el. paštu seklos@nojus.lt

 

960094
2020-12-16

SUSIJUSIOS PREKĖS

PANAŠIOS PREKĖS